Om mig

2013-07-23 14.54.13.jpg

Den 4/2-2020, har jeg været selvstændig i 18 år. Jeg har klinik på Skelagervej 375 B.
Jeg startede med zoneterapi og massage, og har siden også erfaret, at jeg har medfødte healings evner, som jeg bruger med stor succes.


Jeg holder forskellige kurser på min klinik, så kontakt mig og bliv skrevet på listen, hvis det skulle have din interesse.


Jeg holder også meditationkurser og foredrag på arbejdspladser/virksomheder. Det kan forbedre effektiviteten, fordi medarbejderne får mere overskud, overblik og bliver mindre stressede. Så ring eller skriv for at få en pris.


I mit daglige arbejde, møder jeg mange forskellige helbredsproblemer. For at løse dem, kombinerer jeg mine forskellige behandlingsformer, for at opnå det bedste resultat. Det er lykkedes rigtig mange gange, at afhjælpe folks helbredsproblemer. Desuden er folk med stærke smerter, oftest glade for, at jeg for det meste, kan reducere deres smerter betydeligt.

 

Jeg udfører altid en seriøs behandling, med klienten i fokus. Samtidig går jeg meget op i, at mine klienter får en positiv oplevelse af behandlingen. Og at det foregår i en glad og tryk atmosfære.

 

Jeg arbejder meget seriøs med mit arbejde, og vil strække mig langt, for at hjælpe dig bedst muligt. Håber vi ses, så jeg kan få en chance, for at afhjælpe netop dit problem