"SKAB RO OG GLÆDE I DIT LIV" så undgår du stress - og styrker dit immunforsvar

IMG_1410.JPG

 

Efter en spændende proces i et år, er min nye bog endelig kommet på gaden.

 

Det er mit håb, at du ved hjælp af denne bog, finder en rolig og lykkebringende tilstand. For jeg vil så gerne, at mine medmennesker får det ligeså godt, som jeg har fået det.

Det kræver kun, at du tager det første skridt og vil bruge lidt tid på dig selv, så når du helt klart i mål og opnår en fantastisk indre ballance :-) 

 

Har du brug for at finde ro i dig selv og dit liv ?

Vil du gerne undgå stress, har du stress eller har haft ?

Vil du styrke dit immunforsvar og derved få et bedre helbred ?

Vil du lære at mindske smerter uden brug af medicin ?

 

Kan du svare ja til nogle af disse spørgsmål og er du klar til at gøre en indsats for dig selv, kan min nye bog måske hjælpe dig. 

 

Jeg har en brændende lyst til at få mine tanker og livsoplevelser ud til mine medmennesker, så du også kan komme til at mærke, hvor fantastisk det er at have balance i kroppen og sindet. I bogen er der også tankevækkende fakta og undersøgelser, som virkelig giver stof til eftertanke.

 

BOGEN KOSTER   100 kr

Porto for at sende den til dig er 45kr, så skal du bare sende navn og adresse til mig på 28898429 eller på michaelnorre@hotmail.com. Når jeg har modtaget beløbet på Mobile Pay nr. 42605, sender jeg bogen til dig.

Du kan også hente et eksemplar hjemme hos mig i Mou eller i Aalborg, hvor jeg behandler hver mandag, hvis vi har aftalt det på forhånd.

 

Glade tanker Michael Norre 28898429 :-)