John Markussen

2018-02-09 13.30.25.jpg

Mit job som kundekonsulent for Arbejdernes Landsbank i Nordjylland, indebærer mange timer bag rattet og foran computeren. Dette gør, at jeg spænder i nakke, skuldre, og ned over lænden.

 

Jeg har gennem mange år besøgt forskellige behandlere/massører.
For 6 år siden, blev jeg af en af mine venner anbefalet Michael, som han var kommet hos gennem flere år.
Det gjorde jeg så, og har siden med 3 – 4 ugers mellemrum besøgt ham, så jeg kan holde mine skavanker i ave.

 


Den første gang jeg besøgte ham, fortalte han, at han skulle bruge 1 time pr. behandling, hvis det skulle være seriøst og hjælpe. De mange andre behandlere jeg er kommet hos, har varet mellem 20 og 30 minutter.

 


Igennem de 6 år jeg er kommet hos Michael, oplever jeg, at jeg har det fint, hvis jeg får massage hver 3. – 4. uge. Jeg har nogle gange tænkt på, at jeg nu har det fint, og ikke behøver mere, men…………. Et par gange har jeg p.g.a. arbejde, været nødsaget til, at melde afbud til et planlagt besøg, og for at få det hele til at passe, skyde det i op til 2 uger, her kan jeg virkelig mærke, at det skal jeg ikke gøre.

 


Jeg betragter Michael som en seriøs, grundig, dygtig og forstående behandler, os så endda til en rimelig pris. Og jeg kan kun give min bedste anbefaling af ham – nøjagtig som jeg blev ham anbefalet for 6 år siden af min ven.

 

John Markussen