Kurser

MASSAGE KURSUS  

Nu har jeg i mange år hørt om, hvor svært folk har det med at massere hinanden, hvor hårdt det er, og hvor ondt det gør. Så nu vil jeg gerne prøve at øse lidt ud af min erfaring, og lære jer nogle teknikker og noget om indlevelse. Det vil så give jer mulighed for, at give en betydelig bedre massage, uden at i bliver trætte i fingrene, og får en bedre effekt af behandlingen.

Jeg gennemgår også teknikker omkring healings massage.

Kurset varer ca 2 ½ timer, og der vil være frugt og kaffe/te/vand.

Tilmelding på sms 28898429 – 250 kr

Holder kurset et par gange om året, alt efter hvor mange der løbende melder sig til. Kurset holdes på vores nye klinik i Hasserisgaard, Skelagervej 375 b, 9000 Aalborg.

2013-07-23-14-54-13

 ET GLAD OG SUNDT LIV

kurset afholdes 4 tirsdage med start den 20 Februar

Ved at få bedre kropsbevidsthed, fanger vi signalerne fra kroppen, inden vi får stress og andre lidelser.

Et glad liv kommer ikke altid af sig selv, men vi kan vælge det bevidst. Derved bliver vi langsomt bedre til, næsten altid at finde en positiv vinkel, på de situationer vi havner i.

Kursus indhold :

  • Lær at meditere
  • Lær at visualisere
  • Lær at skabe positive tanker
  • Lær at mærke og lytte til din krop

Tilmelding på sms 28898429 – Pris 450 kr

Kurset holdes på Skelagervej 375 B

Glade Tanker      Michael Norre

 

MEDITATIONS-KURSUS PÅ VIRKSOMHEDER

HVILKEN EFFEKT KAN MEDITATION / VISUALISERING HAVE PÅ DE ANSATTE ?

  • Reducere eller undgå stress
  • Bedre fysisk og psykisk sundhed
  • Forhindre eller afhjælpe depression
  • Mere energi, overskud og overblik
  • Et forbedret immunforsvar
  • Øget produktivitet

SUND INVESTERING I FREMTIDEN

Jeg er sikker på, at meditation / visualisering i fremtiden vil blive meget mere udbredt, pga. den fantastiske indvirkning, den har på vores krop. Det er helt klart også en metode, erhvervslivet kan få rigtig meget gavn af. Så stress og andre gener, kan tages i opløbet.
Min egen oplevelse, efter 17 år med meditation, er meget positiv. Jeg føler mere overskud, højere energi niveau, og en øget evne til at løse problemstillinger. Desuden er mit immunforsvar blevet så meget styrket, at jeg kun har haft tre sygedag i 16 år.
Det er virkeligt mit håb, at dette kursus, kan hjælpe mange mennesker til, at få bedre balance i kroppen. Samt at de må opleve, de fantastisk givtige forandringer, som sker i vores fysiske og psykiske velvære.

I skal være velkommen til at kontakte mig, for nærmere aftale og pris.

GLADE HILSNER MICHAEL NORRE
Michaelnorre.dk
28 89 84 29

2013-07-19-18-32-19

HEALING MASSAGE

 

Nu har jeg i de sidste mange år, haft en rigtig stor effekt, med at bruge healing massage. Og da der desværre kommer flere og flere tilfælde af stress, og andre ubalancer i kroppen, som healing massage hjælper utrolig godt imod  . Vil jeg gerne lære andre de færdigheder og erfaringer, jeg har med den langsomme indlevende healing massage. Som giver en dyb lyksalig ro i kroppen, og trækker klienterne ned fra femte gear til første gear.

Kurset holder jeg nogle gange om året på vores nye klinik i Hasserisgaard, Skelagervej 375 b, 9000 Aalborg. Du kan også kontakte mig, for at blive skrevet op til det næste kursus. 

Kurset varer ca 3 timer og koster 350 kr