Behandlinger

Zoneterapi

Det er en behandlingsform, hvor man via trykbehandling på fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen. I utallige forsøg både i Danmark og i udlandet, har zoneterapien virkelig vist sin positive effekt ved mange forskellige legemsmæssige problemer: Bihulebetændelse, kolik, forstoppelse, nældefeber, mellemørebetændelse, menstruationsforstyrrelser og smerter i bevægeapparatet, er bare nogle af de ting, som zoneterapien kan hjælpe imod.

Sportsskade-zoneterapi

En behandlingsform som koncentrerer sig meget målrettet om selve skadeområdet. Ved sportsskade-zoneterapi øger man bl.a. blodgennemstrømningen i vævet, hvorved affaldsstofferne fjernes, så skaden læges hurtigt. Sportsfolk med pludseligt opståede skader eller gamle skader, har jeg fået tilbage på banen hurtigere end bl.a. læger har formået.

Massage

Her er der mulighed for flere former for massage: knogle-, afspændings-, bindevævs-, healings- og dybdemassage. Mange gange benytter jeg flere af dem under samme behandling, for at få det bedst mulige resultat for klienten. Massage er utrolig godt, hvis man har problemer i bevægeapparatet. Massage løsner og fjerner spændinger og kan også lindre kroniske smerter i ryg, lænd, ben og arme. Sidst men ikke mindst, får man en følelse af velvære, både fysisk og psykisk. Så ønsker du en dejlig afspændt krop – gælder det bare om at møde op.

Healing

En teknik hvor jeg arbejder med kroppens energier. Som derved kan få din krop og sind i god balance. Der sker også en udrensning af kroppen, som kan fjerne diverse gener i kroppen. Så har du nogle gener,mangler energi eller føler dig stresset, er denne behandlingsform måske en mulighed for dig.
Du vil opleve en dyb afspænding, som giver overskud, overblik, indre ro og fornyet energi.
Jeg har haft utrolig mange mennesker med stress, som jeg har kunnet hjælpe rigtig meget. Tror at helt op mod 90%, har oplevet en kraftig bedring i deres tilstand. Mange er tilmed kommet helt af med deres stress. Når jeg behandler mod stress, bruger jeg meget langsom massage, samtidig med at jeg healer.